Een gebitsprothese is weliswaar stevig, maar niet onbreekbaar. Een prothese kan beschadigd raken doordat je die per ongeluk op de grond laat vallen of doordat er een stukje van een tand afbreekt. Wanneer er alleen een tand afgebroken is, volstaat een kleine reparatie in de meeste gevallen.  Als de prothese helemaal gescheurd is, is het wellicht nodig dat er een afdruk van het gebit gemaakt moet worden. Bij Molenwijk staan onze specialisten voor je klaar om jouw gebroken prothese vakkundig te repareren!

 

Voorwaarden

Bellen voor een reparatie kan tussen 9:00 en 10:45 dan is ons streven dat de reparatie dezelfde dag nog gereed is. Uitzonderingen daar gelaten.
Maak de prothese thuis goed schoon en neem het mee in een bakje of een zakje. Het is belangrijk dat u niet zelf uw gebitsprothese gaat proberen te repareren. Als u namelijk zelf aan de slag gaat om een gescheurde prothese te lijmen, bestaat de kans dat een professionele reparatie vervolgens niet meer lukt. Wanneer u een volledige gebitsprothese laat repareren in onze praktijk worden de kosten voor een groot deel vergoed vanuit de basisverzekering.