Kunstgebit (Gebitsprothese)

Heeft u een kunstgebit nodig? Dan kunt u altijd terecht bij een van onze behandelaren om een perfect passende prothese te verkrijgen. Een Kunstgebit (prothese) is een kunststof basisplaat waar elementen in verankert zijn om zo de ontbrekende elementen weer aan te vullen.<

Kunstgebit (gebitsprothese)_Tandtechniek_Veldhoven

Hoe worden kunstgebitten (gebitsprotheses) gemaakt?

Tandtechniekers kunnen kunstgebitten precies aan laten sluiten bij uw wensen. De vorm, de kleur, een vaste (op implantaten) of een losse prothese, alles kan van te voren bepaald worden. Om de prothese zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw gebit kan er een digitale scan van het huidige gebit gemaakt worden.

Pijn

Wat als u pijn heeft?

Wat als u pijn krijgt van een nieuwe voorziening? Het kan voorkomen dat de eerste dagen pijnlijk aanvoelen voor u, omdat de voorziening strak tegen de kaken zit. Op sommige plekken kunnen daardoor drukplaatsen ontstaan. Dit kan makkelijk opgelost worden door kleine eenvoudige correcties.

Onze tandtechnische specialisten staan klaar om samen
met u de beste mondzorg te leveren:

Nick
overlay-tom1
Nick
Nick

Tandprotheticus

Eli
overlay-tom1
Eli
Eli

Klinisch prothesetechnicus

Wendy
overlay-tom1
Wendy
Wendy

Assistente

Irma
overlay-tom1
Irma
Irma

Assistente

overlay-gradient-140x450

Geïnteresseerd?

Benieuwd wat onze deskundige en betrokken tandtechnische specialisten voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.